};?> rohaizad dot com » Bogel untuk duit, pinjam untuk duit!

By paddloPayday loans



Bogel untuk duit, pinjam untuk duit!

Catatan Rawak - Penulis: rohaizad - Kategori: Berita - Tarikh diterbitkan: March 20, 2008 online

Hampir malu aku dibuatnya masa di Giant Taman Suria JB tadi.
Mana taknya, aku tergelak sorang-sorang ketika membaca paper Metro hari ini. Satu cerita pasal seorang lelaki yang menyesal setelah berbogel dan menunjukkan “anu” dia pada sorang perempuan melalui internet. Lagi satu cerita pasal Along yang di “Along” kan oleh “Super Along” yang lain.

Cerita pertama berlaku pada seorang pemuda yang bernama Alexander.
Dia mendakwa yang sekarang ni gambar dia dan “anu” nya dah pun tersebar ke merata handphone kat Malaysia nie… ehhhh, barangkali dah ke seluruh dunia pun. So sekarang dia malu, menyesal dan lebih best lagi, dia dah bayar sebanyak RM1800 pada Lisa kerana takut gambarnya di edarkan.

Dia kata masa dia chatting ngan sorang pompuan yang bernama Lisa (kalau tak silap aku), dia terdorong untuk berbogel dan tunjukkan anunya di camera webnya (power Lisa ni mengayat). Dia jugak kata yang dia mabuk waktu tu, sebab tulah dia tak sedar. Pi gi dahh… mana ada orang mabuk boleh sedar nak connect kan web, pastu save, pastu upload pastu.. send!

Hah…hah.. hah….!
Haaa.. macam gitulah aku tergelak tadi… cisss.. malu.

Cerita kedua pasal Along yang kena kurung kat satu rumah oleh penjahat ataupun aku gelarkan mereka ni “Super Along”. Super Along ni memang bijak orangnya. Dia telefon Along tu, dia kata dia nak pinjam duit. Lepas tu dia jugak jemput Along tu untuk ke rumah dia untuk uruskan soal urusan pinjaman, documentation dan cap jari. Sampai di rumah Super Along nie, dia tangkap, dia kurung dan dia rampas semua duit yang Along tadi bawak dengan kereta diaorang sekali.

Bijakkan?
Sebab dia tahu yang Along memang ada DUIT!!!!
Tak payah rompak bank pun, duit boleh datang dengan sendiri. 4 jam lepas tu, sekali lagi kejadian yang sama berlaku pada Along yang lain… Wakakaka… lepas nie keletar lah lutut Along-Along nie kalau ada orang datang nak pinjam duit.


Ingin beriklan? Maklumat lanjut di sini

Sudah 9 komen diberi. Giliran anda pula!

  1. Mohd Ismail said:

    [off-topic]

    mengikut pemerhatian, entri ini dapat banyak hits kerana perkataan bogel.. ha ha

    bogel bogel bogel.. eat that Google!

    *ko pakai NoFollow tag kan?*

  2. catzer said:

    kekekekke..pandai betul mamat tu erk..nasib lah..dah lebur duit anu pun dah femes

  3. rohaizad said:

    mail- aku tak pakai NoFollow laa. takkan blog melayu pun nak pakai nofollow kot..

    catzer- ko jangan jadi macam lelaki itew, sudahler… ekekeke

  4. samdaddycool said:

    kelakar mamat ‘anu’ tu… muahahahahahahaa.. tu pasal kita dilarang mabuk (betulkah dia mabuk>??)

    ..super along? ada juga species mcm tu…

    p/s – betul ke ko gelak sakan kat Giant Taman Suria?? nasib baik ko bukan selebriti… kalu tak masuk melodi dah… :)

    samdaddycools entri yang terkiniTips hari ini – potong kuku kambing

  5. tivitune said:

    hehe..camni pun ada ka? haha..

    tivitunes entri yang terkiniEpisode 4 – The Finger in the Nest

  6. azlan said:

    hehe hati2 sekrg ni org macam jenis peel nak menipu dan nak memeras ugut..

    klu tetiba ada awek tegur…gatal 2jerkk nak tgk ini dan itu

    awasss..anda mungkin masa seterusnya

    klu dia call pun jangan percaya sebab dia ada pakai software suara perempuan gedik hehe

    azlans entri yang terkiniYeast Infections Require A Doctors Diagnosis

  7. pcuserz said:

    macam2 zaman sekarang ni.
    orang ambil kesempatan atas orang lain.
    “it’s a dog eats dog world”

    pcuserzs entri yang terkiniSome Basic Facts About Formula One (F1)

  8. j_hafiz said:

    jahat3! moga2 along2 akan ketaq lutu la psni.ehehe.ape2 pon,dua2 jahat.

    j_hafizs entri yang terkiniTraffic Update

  9. boss said:

    he he macam2.. bahaya tu beb.. jangan..

CommentLuv badge