};?> rohaizad dot com » Link Ads

By paddloPayday loans



Link Ads

Catatan Rawak - Penulis: rohaizad - Kategori: Blogging, Buat duit - Tarikh diterbitkan: April 17, 2012 online


(klik untuk imej yang lebih besar)

Lately, Google telah membuat banyak “middle man” dalam dunia advertising kecut perut. Sampai most of the taikoon menarik balik link advertiser client mereka dalam blog kita. Walaupun tindakan ini bersifat sementara, tapi nampak sangat perbezaan… heh heh.

Pendek kata, bulan March lebih meriah dari bulan April… bagaimana dengan kengkawan semua? Adakah blog kalian juga menerima tempias yang sama?


Ingin beriklan? Maklumat lanjut di sini

Sudah 32 komen diberi. Giliran anda pula!

  1. zam said:

    aku still tak dapek nak join TLA.. dia punyer requirement mmg ketat ke?.. skearang nih pun tgh jauh dari dunia blog… nak kena active balik.. tp semangat ilang dah… insyaAllah cuba kuatkan…

  2. Shukor said:

    Agak kurang la lately ni, linkworth pernah dapat sekali jer. Macam mana nak dapat byk job dari linkworth eh bro Ijad?

  3. Nasrul Hanis said:

    hm.. nak compare bulan ni dengan bulan lepas.. xbanyak sangat berubah.. maintain jugala Alhamdulillah :)

  4. rahmah said:

    syukurr…Alhamdulillah…rezeki dr Allah

  5. adakah blog akan di penalise oleh google?

  6. alantanblog said:

    Ada advertiser yang minta remove link di blog…Adui

  7. nuar said:

    hehe tu laa…aku dah terima few mails request utk remove blogroll/blogpost, huhu

  8. keretahitam said:

    salam bro…admire kat blog ni sebab gaya tulisan bersahaja dan entry maklumat berguna. Thanks

  9. donnyien said:

    Don pun tak faham, hehe

  10. zik said:

    memang ada dapat satu email advertiser mintak remove link…

  11. Tungku Moden said:

    Aku ada dapat few email jad, suroh remove link diorang on sidebar n jugak linkage.Aku buat tak layan, tapi email keep on coming..hehe

  12. Din Selayang said:

    memang tu bro… tengok je penguin update baru2 ni… hancur semua webmaster :-(

  13. eims @ emas said:

    best gak ada TLA & linkworth.. susah nak aply kot? zaman dulu aku aply tak lepas sebab PR takde masa tu. Masa PR tinggi sikit je lepas tu tak aply pulak. sekarang blog baru lagi la takdak PR lagi.huhuh.. :p

  14. Hanif said:

    xfaham sangat apakah ini?

  15. sadiq said:

    google ni macam2 la..=(

  16. tak pahamla…apa nie…

  17. farisBlogger said:

    aku tak pahamnie…akekebnede

  18. syahrilhafiz said:

    text link ads ni macam infolink tu ke apa

  19. eddie said:

    pulak dah…apecer ni

  20. daddydee said:

    Apa rahsia nak dapat approval dari TLA ni tuan??

  21. Harry said:

    harry mmg tak faham, hehehe

  22. ProfHariz said:

    Link ads belom ada lagi. Teringin nak mula tapi tak tahu macam mana

  23. cyberarmy said:

    ads yg bergambar x diterima ke?

  24. woot reading said:

    ads memang menjana pendapatan.

  25. good sharing thou hehe

  26. bahaya2..huhu

  27. wanmus said:

    bro..apsal lama tak update?

  28. deen said:

    fungsi text link ads ni macam mana yer?
    lebih kurang mcm infolink tu x?

  29. zik said:

    bukan… dia macam link yang kita letak , diatas permintaan advertiser la… dari post blog kita… lebih kurang macam tuhla..huhu

  30. esempoi said:

    lama tak update blog ni

  31. keretahitam said:

    Bro rohaizad…mana menghilang dah lama tak update blog…

  32. samdaddycool said:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri.. maaf zahir batin

CommentLuv badge